Charlie Cruz [Discografía]

Charlie Cruz [Discografía]
ALBUMS
1997 - La Magia Del Amor
1999 - Imagínate
2000 - Así Soy
2001 - Un Chico Malo
2003 - Ven A Mí
2004 - Como Nunca
2006 - Más De Mí
2008 - Dinámico
2010 - Sigo Aquí
2013 - Huellas
SINGLES
2013 - Esta Navidad - Single
2015 - Cherry Pie - Single
2016 - Amor de Verdad - Single
2016 - Amor de Verdad (Remix)
[feat. N'Klabe, Frankie Negrón,
NG2 & Omar Lugo]
- Single
2016 - Se Cae el Mundo
(feat. Tito Nieves) - Single

Share on Google Plus

About Andrew Palace

Latin Music Collector, ex-administrator of MundoReggaeton.com and DjNixProductions, is now dedicated to share music for his friends on this blog.

0 comentarios:

Publicar un comentario