Charlie Zaa [Discografía]

Charlie Zaa [Discografía]
1996/2012 - Sentimientos: 15 Aniversario
1998 - Un Segundo Sentimiento
1999 - The Remixes
2000 - Ciego De Amor
2001 - De Un Solo Sentimiento
2002 - Grandes Sentimientos
2004 - Puro Sentimiento
2005 - Bachata Con Puro Sentimiento
2008 - La Historia De Charlie Zaa
2009 - De Bohemia
2013 - En Otro Tiempo
2015 - Mi Mejor Regalo

Share on Google Plus

About Andrew Palace

Latin Music Collector, ex-administrator of MundoReggaeton.com and DjNixProductions, is now dedicated to share music for his friends on this blog.

0 comentarios:

Publicar un comentario