Lucas Arnau [Discografía]

Lucas Arnau [Discografía]
ALBUMS
2004 - Un Poco Más
2006 - Rompecabezas
2010 - Feliz
2015 - Buen Camino
SINGLES
2013 - De La Mano - Single
2013 - Lo Siento - Single
2013 - Lo Siento [Balada] - Single
2013 - Un Delito Pendiente - Single
2016 - El Caminito - Single

Share on Google Plus

About Andrew Palace

Latin Music Collector, ex-administrator of MundoReggaeton.com and DjNixProductions, is now dedicated to share music for his friends on this blog.

0 comentarios:

Publicar un comentario