Obie Bermúdez [Discografía]

Obie Bermúdez [Discografía]
ALBUMS
1998 - Locales
2003 - Confesiones
2004/2005 - Todo El Año [Premium Edition]
2006 - Lo Que Trajo El Barco
2007 - Solo Éxitos
2012 - Quién Me Lo Va A Creer
2016 - #Cambios
2014 - Adventures In Loving You - Single
SINGLES
2016 - Vida De Colores [Remix Norteño] (feat. Las Fénix) - Single
2016 - Vida de Colores (Salsa Remix) [feat. Luis Enrique] - Single
2016 - Vida de Colores (Version Balada) - Single

Share on Google Plus

About Andrew Palace

Latin Music Collector, ex-administrator of MundoReggaeton.com and DjNixProductions, is now dedicated to share music for his friends on this blog.

0 comentarios:

Publicar un comentario