Eddy Herrera [Discografía]

Eddy Herrera [Discografía]
ALBUMS
1990 - Independiente
1991 - Mi More
1993 - Ámame
1994 - Lluvia De Amor
1997 - Los Hombres Calientes
1998 - Alma Gemela
2000 - Me Enamoré
2001 - Atrevido
2001 - En Vivo
2003 - Para Siempre
2005 - Amor De Locos
2009 - Paso Firme
2009 - Vida
2011 - Serie Platino: 20 Años | Grandes Éxitos
2011 - Viviendo Al Tiempo!
SINGLES
2010 - Lo Perdí Todo (Remix) - Single
2011 - Vida Loca (Remix) [feat. Eddy K] - Single
2015 - Tu Boquita (feat. Mozart La Para) - Single
2016 - Tú Me Tienes Mal - Single
2017 - Para Toda la Vida - Single

Share on Google Plus

About Andrew Palace

Latin Music Collector, ex-administrator of MundoReggaeton.com and DjNixProductions, is now dedicated to share music for his friends on this blog.

0 comentarios:

Publicar un comentario