Elvis Crespo [Discografía]

Elvis Crespo [Discografía]
ALBUMS
1998 - Suavemente
1999 - Píntame
1999 - The Remixes
2000 - Wow Flash
2002 - Urbano
2004/2005 - Saboréalo [Edicion Especial]
2007 - Regresó El Jefe
2009 - Live From Las Vegas
2009 - Suavemente... Los Éxitos
2010 - Indestructible
2012 - Los Monsters
2013 - One Flag
2015 - Tatuaje
SINGLES
2012 - Vallenato En Karaoke [Versión Urbana]
(feat. Los Del Puente) - Single
2012 - Yo No Soy Un Monstruo (Remixes) - Single
2012 - Yo No Soy Un Monstruo [Latin Club Remix]
(feat. Gocho & Ilegales) - Single
2013 - Sopa De Caracol - Single
2015 - Las Chicas Entran Gratis
(feat. Fiskalongo) - Single
2015 - Lloré Y Lloré [Versión Bachata] - Single
2015 - Lo Pasado Es Pasado - Single
2015 - Los Domirriqueños
(feat. Rafa Rosario) - Single
2015 - Pegajoso
(feat. Güira Latina) - Single
2015 - Si Tu Novio No Te Llama
(feat. Farruko) - Single
2015 - Tatuaje [Salsa Version]
(feat. NG2) - Single
2015 - Tatuaje
(feat. Bachata Heightz & Mohombi) - Single
2015 - Tatuaje
(feat. Bachata Heightz, Ángel & Khriz) - Single
2016 - Escápate
(feat. Grupo Manía) - Single
2016 - Escápate
(feat. Grupo Manía & Yomo) - Single
2016 - Me Gusta, Me Gusta [Urbano] - Single
2016 - Por Mi Fe - Single
2017 - Guayo
(feat. Ilegales) - Single

Share on Google Plus

About Andrew Palace

Latin Music Collector, ex-administrator of MundoReggaeton.com and DjNixProductions, is now dedicated to share music for his friends on this blog.

0 comentarios:

Publicar un comentario