El Gran Martín Elías [Discografía]

El Gran Martín Elías [Discografía]
ALBUMS

2007 - Una Nueva Historia
(+ Rolando Ochoa)
2008 - Marcando La Diferencia
(+ Rolando Ochoa)
2009 - Cosa De Locos
(+ Rolando Ochoa)

2011 - Homenaje A Los Grandes
2011 - El Terremoto Musical
(+ Rolando Ochoa)
2012 - El Boom Del Momento
(+ Juancho De La Espriella)

2014 - La Historia Continúa
(+ Juancho De La Espriella)
2014 - En Vivo
(+ Juancho De La Espriella)
2015 - Imparables
(+ Rolando Ochoa)

2016 - Imparables En Vivo
(+ Rolando Ochoa)
2016 - Homenaje A Los Grandes
Del Vallenato Vol. 2

Share on Google Plus

About Andrew Palace

Latin Music Collector, ex-administrator of MundoReggaeton.com and DjNixProductions, is now dedicated to share music for his friends on this blog.

0 comentarios:

Publicar un comentario